Verzending en levering

Ik doe mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De kaarten incl. envelop worden verzonden in een ruime, craft envelop, om ze zo mooi mogelijk bij je aan te laten komen. Ik probeer de kaarten binnen drie werkdagen op de post te doen. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na het op de post doen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van je bestelling. Voor de kaarten komt dat neer op tussen de € 1,50 en € 4,75 binnen Nederland. Deze worden per brievenbuspost verzonden en zijn daarom niet verzekerd. Het risico is dan ook voor de koper. Voor het verzenden van kaarten naar het buitenland geldt hetzelfde, en zullen de kosten tussen de € 2,50 en € 9,50 bedragen.

 

Meubelstukken kunnen na overleg worden afgehaald. Mocht je je meubelstuk bezorgd willen hebben, dan is dat mogelijk na telefonisch overleg. Wij bespreken dan datum, tijdstip en bezorgkosten.